Με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

bet365

Μάχη Super League με Football League ανέδειξε η κληρωτίδα του Κυπέλλου για τα ημιτελικά. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης, την ώρα που η Ξάνθη θα έχει αντίπαλο τον Ηρακλή.

Δεν ανέδειξε το μεγάλο ζευγάρι η κληρωτίδα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες της Super League θα αγωνιστούν απέναντι σε αυτές της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ η Ξάνθη τον Ηρακλή, με τον Γηραιό να καλείται να αποκλείσει άλλη μία ομάδα από την μεγάλη κατηγορία.

Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν 8 και 9 Απριλίου ενώ οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 29 και 30 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα