Ετοιμος για Πανθρακικό ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ετοιμος για Πανθρακικό ο Ολυμπιακός

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανθρακικό. Αφησε εκτός ο Περέιρα τους Κασάμι και Σαντάνα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε (15/4, 19:00). Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο Ρέντη, πριν το ματς της Κομοτηνής και στη συνέχεια ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή.

Σ' αυτή δεν υπάρχουν προβλήματα εκτός των γνωστών απουσιών: Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Στρένζου που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Όσον αφορά στον Ντουρμάζ συνέχισε τις προπονήσεις με την ομάδα, χωρίς ενοχλήσεις. Κασάμι και Σαντάνα έμειναν εκτός, όπως κι ο Αφελάι που ακόμη είναι στην Ολλανδία (εδώ και 2 εβδομάδες).

Από την άλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός κι οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στην τακτική.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα