Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Μπέιλ

Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Μπέιλ

Κώστας Ζάλιαρης
Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Μπέιλ

bet365

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα χάσει τη ρεβάνς με την Ατλέτικο και σύμφωνα με νεότερη ιατρική διάγνωση, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα λείψει συνολικά δύο με τρεις εβδομάδες από τις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός σούπερ σταρ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Μάλαγα, το Σάββατο, με αποτέλεσμα ο Κάρλο Αντσελότι ν' αναπροσαρμόσει τα πλάνα του όσον αφορά τον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως έγινε γνωστό, ωστόσο, σήμερα, ο Μπέιλ θα χρειαστεί δύο με τρεις εβδομάδες για να επανέλθει στις προπονήσεις και σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς για τη «βασίλισσα».

Υπενθυμίζεται πως πολύ πιθανό είναι να χάσει τα εναπομείναντα ματς για τη φετινή σεζόν και ο Λούκα Μόντριτς που θα μείνει εκτός για περίπου ενάμιση μήνα, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι θα περιμένει να μάθει πότε θα μπορεί να υπολογίζει και τον Καρίμ Μπενζεμά που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο προσεχές παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα