Συνάντηση δικηγόρων για Σίλβα!

Συνάντηση δικηγόρων για Σίλβα!

Δημήτρης Τομαράς
Συνάντηση δικηγόρων για Σίλβα!

bet365

Συνάντηση για την εξέρευση άμεσης λύσης είχαν την Πέμπτη οι δικηγόροι της Σπόρτινγκ με τους νομικούς εκπροσώπους του Μάρκο Σίλβα.

Νέα κρίσιμη επαφή με την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού είχε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Οι νομικοί εκπρόσωποι του Σίλβα και του πορτογαλικού συλλόγου είχαν μία κουβέντα την Πέμπτη. To βάρος έπεσε στο οικονομικό σκέλος. Παρουσιάστηκε μία διάθεση να κάνουν και οι δύο πίσω και να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση στα χρήματα. Η Σπόρτινγκ δεν θέλει να δώσει όσα ζητάει ο 38χρονος Ίβηρας, όμως την δεδομένη στιγμή προτίθεται από το... τίποτα να δώσει περίπου τα μισά απ' όσα αξιώνει η πλευρά του Σίλβα. Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. πως ευελπιστεί ότι μέχρι το Σάββατο θα έχει δοθεί η λύση, για να αποδεσμευτεί και τυπικά ο Μάρκο Σίλβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα