Με 300.000 ευρώ φεύγει ο Λίλα

Θοδωρής Βασίλης
Με 300.000 ευρώ φεύγει ο Λίλα

bet365

Ο Άντι Λίλα μπορεί να δηλώνει αριστερά και δεξιά ότι είναι ελεύθερος, αλλά ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 300.000 ευρώ οι απαιτήσεις των Ηπειρωτών για να τον παραχωρήσουν.

Φήμες που βγήκαν από την Αλβανία θέλουν Παναθηναϊκό και Αμβούργο να έχουν επαφές με τον Άντι Λίλα. Ο Αλβανός μεσοαμυντικός αυτή την στιγμή κάνει προπονήσεις με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου ψάχνοντας για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Λίλα δηλώνει ότι μετά την αποχώρησή του από την Πάρμα ότι είναι ελεύθερος κάτι που όμως δεν ισχύει, αφού ο παίκτης όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2017.

Στο 3.40 προσφέρει η Μybet το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της Βέροιας για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα, οι Ηπειρώτες τονίζουν ότι ο παίκτης είναι περουσιακό στοιχείο του συλλόγου και για να αποχωρήσει θα πρέπει να φέρει πρόταση η οποία θα ικανοποιεί τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Οι απαιτήσεις του ΠΑΣ ανέρχονται στις 300.000 ευρώ περίπου αφού ο Λίλα ήταν από τα πιο βαριά συμβόλαια της ομάδας και μόνο αν ικανοποιηθεί θα παραχωρήσει τον παίκτη.

Αυτή την στιγμή οι επιλογές του Λίλα είναι συγκεκριμένες. Η θα φέρει πρόταση που θα ανέρχεται στις 300.000 ευρώ ώστε να ανάψει το πράσινο φως ο ΠΑΣ Γιάννινα ή να επιστρέψει στην ομάδα από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο παίκτης ήδη έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην ομάδα βλέποντας ότι η τακτική του να πάει στα άκρα με την ομάδα δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα