«Τελική απόφαση για Πουλίδο το Σεπτέμβριο»

«Τελική απόφαση για Πουλίδο το Σεπτέμβριο»

Gazzetta team
«Τελική απόφαση για Πουλίδο το Σεπτέμβριο»

bet365

Ο δικηγόρος του Αλαν Πουλίδο, Χάιμε Καστίγιο, δήλωσε ότι η τελική απόφαση του CAS για τον Αλαν Πουλίδο θα παρθεί το Σεπτέμβριο.

Ο Αλαν Πουλίδο παίζει στον Ολυμπιακό με το προσωρινό δελτίο που του έχει εκδώσει η FIFA, δικαιώνοντάς τον ουσιαστικά στη διαμάχη του με την Τίγκρες.

Ο παίκτης ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και το μόνο που μένει για να μην έχει προβλήματα η παραμονή του στο Λιμάνι, είναι να βγει η τελική απόφαση του CAS. Η πρώην ομάδα του Πουλίδο έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, το οποίο ενημέρωσε ότι θα η τελική απόφαση θα παρθεί το Σεπτέμβριο.

Ο Χάιμε Καστίγιο, δικηγόρος του επιθετικού των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε στο «Mediotiempo»: «Η τελική ημερομηνία για την έκδοση της απόφασης μεταφέρθηκε για το Σεπτέμβριο».

Δεν αλλάζει κάτι αυτή η εξέλιξη, ενώ ο Πουλίδο είναι βέβαιος για την οριστική του δικαίωση στη διαμάχη του με την Τίγκρες. Εξάλλου, ήδη μέχρι στιγμής έχει αποδείξει το δίκιο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα