«Ευχαριστώ» και... καρφιά ΠΑΟΚ στον κόσμου του

Gazzetta team
«Ευχαριστώ» και... καρφιά ΠΑΟΚ στον κόσμου του

bet365

Το δικό του ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που γέμισε την Τούμπα, είπε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επίσης εξαπέλυσε βολές κατά εκείνων που ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει για λίγο το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, υποστήριξε και έδωσε ρυθμό στην ομάδα, κυρίως όταν το είχε περισσότερη ανάγκη και στην συντριπτική του πλειοψηφία έδωσε ένα μάθημα οπαδικής συμπεριφοράς.

Κάποια στιγμή όμως η μαζική προσπάθεια του κόσμου δεν πρέπει να «στιγματίζεται» από εκείνους που δεν μπορούν να αντιληφθούν την κρισιμότητα του να μη στερηθεί ο νέος ΠΑΟΚ την συμπαράσταση της Τούμπας. Αυτοί που αγνοούν προκλητικά την προσπάθεια των πολλών θα απομονωθούν σύντομα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει κάθε προσπάθεια ώστε η Τούμπα να είναι όπως αρμόζει στον κόσμο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα