Ένα μήνα εκτός Τζέκο και Τότι

Ένα μήνα εκτός Τζέκο και Τότι

Gazzetta team
Ένα μήνα εκτός Τζέκο και Τότι

bet365

Τις υπηρεσίες, τόσο του μεγάλου της αρχηγού, όσο και του Βόσνιου επιθετικού για 3-4 εβδομάδες θα στερηθούν στην Ρόμα λόγω τραυματισμών...

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τον Ρούντι Γκαρσία από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Έντιν Τζέκο και Φρανσέσκο Τότι.

Τα αποτελέσματα, έδειξαν πως ο Ιταλός επιθετικός έχει μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι και θα χρειαστεί εκτενή θεραπεία με αποτέλεσμα να χρειαστεί έναν μήνα για να επανέλθει, ενώ ο Βόσνιος, έχει τραυματιστεί στο δεξί γόνατο. Και οι δύο θα χάσουν τα παιχνίδια με την Μπάτε και την Λεβερκούζεν για το Champions League.

Θα βρει τον τρόπο να σκοράρει κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ η Ρόμα; Σε απόδοση 1.70 στη Sportingbet να φύγουν με νίκη οι Ιταλοί από τη Λευκορωσία.

Επίσης, θα λείψουν από αυτά με την Παλέρμο και την Έμπολι, ενώ θα δώσουν αγώνα δρόμου για να προλάβει αυτό με την Φιορεντίνα.

Παράλληλα, δύο εβδομάδες εκτός θα μείνει και ο Σεϊντού Κεϊτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα