Χούμελς: «Ο Κλοπ μπορεί το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ»

Χούμελς: «Ο Κλοπ μπορεί το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ»

Χούμελς: «Ο Κλοπ μπορεί το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ»
Ο Ματς Χούμελς δηλώνει την βεβαιότητά του ότι με τον Γίργκεν Κλοπ η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 1989-1990 η Λίβερπουλ σήκωσε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα. Από τότε κανείς δεν μπόρεσε να επαναφέρει την ομάδα του Μέρσισαϊντ στην κορυφή της Premier League. Απαντες, πλέον, περιμένουν από τον Κλοπ να οδηγήσει τους «reds» στην κορυφή κι ο πρώην παίκτης του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ δηλώνει την απόλυτη βεβαιότητά του ότι ο Γερμανός τεχνικός θα τα καταφέρει,

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κλοπ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ», υποστήριξε αρχικά ο Χούμελς και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Εχει δείξει ότι δεν χρειάζεται το μεγαλύτερο μπάτζετ ή το μεγαλύτερο όνομα για να τα καταφέρει.

Φυσικά, υπάρχουν ομάδες στην Αγγλία που δεν έχουν κανέναν οικονομικό περιορισμό όταν πάνε να αγοράσουν παίκτες, αλλά έδειξε στη Ντόρτμουντ ότι έχει την ιδιοφυΐα να το καταπολεμήσει αυτό. Ίσως όχι αμέσως, αλλά εν καιρώ είμαι σίγουρος ότι μπορεί.

Είναι νικητής, τον ξέρω. Ο μακροπρόθεσμος στόχος του δεν θα είναι απλά να περνάει στο Champions League και να επαναπαυτεί μ' αυτό. Θα είναι να κοντράρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μάντσεστερ Σίτι, την Τσέλσοι και την Αρσεναλ για τον τίτλο και είναι απόλυτα ικανός γι αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα