Μπερμπάτοφ: "Είδηση" τα χαμένα πέναλτι του (vid)

Μπερμπάτοφ: "Είδηση" τα χαμένα πέναλτι του (vid)

Μπερμπάτοφ: "Είδηση" τα χαμένα πέναλτι του (vid)

bet365

Το να αστοχήσει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε εκτέλεση πέναλτι συνιστά είδηση. Στην Πρέμιερ Λιγκ είχε το απόλυτο 10/10. Το Gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τι συμβαίνει όταν ο Βούλγαρος σταρ εκτελεί πέναλτι.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Αγγλία, ο «Ντίμκο» πανηγύρισε το πρώτο τίτλο, το Λιγκ Καπ, με την Τότεναμ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στον τελικό κόντρα στην Τσέλσι, ενώ την πρώτη χρονιά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αστόχησε στον ημιτελικό του κυπέλλου εναντίον της Εβερτον όταν ο Τιμ Χάουαρντ έκανε μια σχεδόν πανόμοια απόκρουση με τον Περνίς του Ηρακλή.

Ο Μπερμπάτοφ απολογήθηκε για το χαμένο πέναλτι στον ημιτελικό λέγοντας ότι άλλαξε γνώμη και γωνία την τελευταία στιγμή και έκτοτε δεν αστόχησε. Μάλιστα ένα βράδυ κόντρα στην Στόουκ Σίτι εκτέλεσε με επιτυχία και τα δύο πέναλτι της Γιουνάιτεντ. Μαζί δε με τους Λουίς Σαχά, Ράιν Γκιγκς και Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι οι τρεις στην ιστορία των «μπέμπηδων», που σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχουν αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι.

Συνολικά έχει εκτελέσει δέκα πέναλτι σε αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ και όλα μετατράπηκαν σε γκολ…

Η ιστορία των πέναλτι του Βούλγαρου ξεκινάει με το μοναδικό χαμένο εναντίον της Εβερτον και καταλήγει με τα περισσότερα εύστοχα από την άσπρη βούλα, που τον χαρακτήρισαν ως «o παγωμένος εκτελεστής»…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα