«Κέρδισε» τον Μελισσανίδη ο Πογιέτ

«Κέρδισε» τον Μελισσανίδη ο Πογιέτ

Gazzetta team
«Κέρδισε» τον Μελισσανίδη ο Πογιέτ

bet365

Ενθουσιασμένος με τον Πογιέτ, φέρεται να είναι ο Μελισσανίδης, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία που υπήρξε.

Εξαιρετική εντύπωση άφησε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τελικά ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Γκουστάβο Πογιέτ. Ο «Τίγρης», φέρεται να ενθουσιάστηκε με τις γνώσεις του για την νέα του ομάδα, αλλά και από το πόσο επαγγελματίας είναι. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», ο Μελισσανίδης είπε στους συνεργάτες του «Είναι πολύ δυνατός, πολύ φιλόδοξος, αποφασισμένος για όλα». Όσο για το... μήνυμά του στον ίδιο τον Ουρουγουανό τεχνικό, ήταν πως «πάμε μέχρι το καλοκαίρι, ούτε εσύ να δεσμευτείς ούτε εμείς, να δούμε αν γουστάρει ο ένας τον άλλο, αν σου αρέσει κι εσένα εδώ. Και μετά υπογράφουμε όχι για δύο αλλά για άλλα 22 χρόνια αν θέλεις...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα