Του χάλασε το σερί

Του χάλασε το σερί

Gazzetta team
Του χάλασε το σερί

bet365

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο δημοτικό γήπεδο της Χρυσούπολης Νέστος και Άρης στο τελικό 1-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Σγκούρι στο 62' και Καπνίδης στο 75ο λεπτό. Δεκάλεπτη διακοπή είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, λόγω δακρυγόνων της Αστυνομίας κατά την είσοδο οπαδών των "κίτρινων" στο γήπεδο.

Ο Άρης στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ. Αυτό θέλησε να κάνει και σήμερα (1/11) στο ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης. Με τον Ανδρέα Τάτο να είναι αυτός που δημιουργούσε το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση στο 12ο λεπτό. Μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα του Νέστου ο Κυβελίδης βρέθηκε απέναντι από Καραβελίδη, όμως το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Χρυσούπολης.

Αυτή ήταν δυστυχώς η τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο για τον Άρη αλλά και για τους φιλοξενούμενους που δεν απείλησαν ποτέ την εστία του Τζινάρ. Η διακοπή που είχαμε στον αγώνα, στο 15ο λεπτό, λόγω εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων από την Αστυνομία, κατά την είσοδο οπαδών του Άρη, επηρέασε σημαντικά τους Θεσσαλονικείς. Μέσα σε λίγα λεπτά η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική με τον διαιτητή της αναμέτρησης να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Μετά από ένα 8λεπτο, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα χημικά οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε ένα κακό παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες και τις πολλές διακοπές στον αγώνα. Νέστος Χρυσούπολης και Άρης προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο χώρο του κέντρου, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Ο Αναστόπουλος από το 28λεπτό προχώρησε σε μια αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Γεωργιάδη με τον Παυλίδη να παίρνει την θέση του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους να πάρουν την νίκη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτο το σκορ με τον Σγκούρι στο 62ο λεπτό. Μετά από μια σέντρα του Παυλακάκη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από κεντρικό αμυντικό δίδυμο των "κίτρινων" με τον επιθετικό του Νέστου να παίρνει την μπάλα και με την βοήθεια του Καζναφέρη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης είχε την ευκαιρία ν' απαντήσει με την κεφαλιά του Ντούνη και τον τερματοφύλακα του Νέστου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να "καθαρίσουν" το παιχνίδι παίρνοντας μια μεγάλη νίκη απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Στο 72' ο Σγκούρι βρέθηκε απέναντι από τον Τζινάρ με τον επιθετικό των γηπεδούχων να θέλει να περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ισπανού τερματοφύλακα χωρίς επιτυχία. Αφού δεν μπόρεσαν οι Καβαλιώτες να πάρουν την νίκη, στο 75ο λεπτό δέχθηκαν την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Καπνίδη. Ο επιθετικός των "κίτρινων" στην πρώτη επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα με τακουνάκι γράφοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80' Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70' Δεσύλας), Κούτεφ (54' Μαχαιρούδης), Σγκούρι.

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (28' Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68' Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (59' Ν' Λουντούλου), Τάτος, Καζναφέρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα