Εθνικός Σερρών - Άρης 2-3

Εθνικός Σερρών - Άρης 2-3

Gazzetta team
Εθνικός Σερρών - Άρης 2-3

bet365

Αν και χρειάστηκε... ανατροπή στην ανατροπή ο Άρης, άλωσε και τις Σέρρες (3-2 επί του Εθνικoύ Γαζώρου) και σε συνδυασμό με την ήττα της Δόξας βρέθηκε στο +7! Οι "κίτρινοι" με πρωταγωνιστή τον Καπνίδη που πέτυχε δύο γκολ, πήραν μια ακόμα νίκη και συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Ασταμάτητος ο Άρης που πέρασε και από την πόλη των Σερρών κερδίζοντας τον Εθνικό Γαζώρου με 3-2, σ' ένα παιχνίδι που είχε δύο ανατροπές και έναν μεγάλo πρωταγωνιστή τον Καπνίδη. Στο πρώτο ημίχρονο οι θεσσαλονικείς χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον μόνιμο σκορ της ομάδας τον Καπνίδη στο 26 λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Η ομάδα των Σερρών προσπάθησε να οδηγήσει το παιχνίδι στην δύναμη χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία εκτός από το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι ο Άρης είχε την πρώτη ευκαιρία με Μελισσά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο αμυντικός των "κίτρινων" 'έπιασε μια σκαστή κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μπαχταλίεφ . Στην επόμενη φάση, δηλαδή στο 26ο λεπτό, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με τον Καπνίδη. Μετά από σουτ του Ντούνη η μπάλα αφού πρώτα κόντραρε σε αρκετά σώματα, πήγε στα πόδια του έμπειρου επιθετικού και με πλασέ άνοιξε το σκοιρ

Ο Άρης μέχρι και την λήξη του πρώτο ημιχρόνου είχε τις ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα και να "καθαρίσει" από νωρίς την υπόθεση νίκη. Στο 35΄ ο Άρης απείλησε και πάλι από στημένη μπάλα, με τον Ντούνη να στρώνει στον Ιντζίδη που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η προβολή του Κασμερίδη ήταν σωτήρια. Στο 39' ο Τάτος βρέθηκε χωρίς πίεση στη μικρή όμως το σουτ πέρασε ελάχιστα αουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ανατροπή στην ανατροπή, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ. Ο Άρης εμφανίστηκε νωθρός στο ξεκίνημα της επανάληψης με την ομάδα των Σερρών να το εκμεταλλεύεται πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στο 54΄ μετά από ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Κρυστάλλης με προβολή ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1. Η ανατροπή ήρθε στο 65' με την άμυνα του Άρη και πάλι να είναι εκτεθειμένη και τον Κρυστάλλη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ 2-1.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολλή. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Άρης βρήκε το τρόπο και μέσα σε δύο λεπτά ισοφάρισε το παιχνίδι. Στο 67' ο Τάτος μετά από γύρισμα του Ντούνη έκανε το πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρόβας είχε δοκάρι μετά από πλασέ. Το νικητήριο γκολ ήρθε στο 85ο λεπτό και πάλι από τον Καπνίδη. Μετά από σέντρα του Πόι από τα αριστερά, ο επιθετικός των "κίτρινων" έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.


Σέρρες: Μπαχταλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης (50' Παπίτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης, Θυμιάτης, Κατσαρός, Αγγελίδης, Κρυστάλης, Ντούνγκα, Γεωργιάδης

Άρης: Tζινάρ. Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (58' Πόι), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα