Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κράνιτσαρ!

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κράνιτσαρ!

Απόστολος Παγώνης
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κράνιτσαρ!

bet365

Ο Νίκο Κράνιτσαρ αρέσει στον ΠΑΟΚ και ο Κροάτης βρίσκει ενδιαφέρουσα την προοπτική να παίξει με τα ασπρόμαυρα! Ενα μεγάλο όνομα στη λίστα του Τούντορ!

Μπορεί ο Νίκο Κράνιτσαρ να είναι στις Μαλδίβες διακοπές, ωστόσο περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του! Ο ίδιος δεν θα μείνει στη Ντιναμό Κιέβου και ο Κροάτης επιτελικός μέσος θέλει φιλόδοξη ομάδα με ηγετικό ρόλο. Αυτό τουλάχιστον μετέφερε στον μάνατζέρ του, ο οποίος ήδη εξετάζει προσφορές από αρκετούς συλλόγους! Ομάδες από τη Γαλλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, η Χάιντουκ θέλει την επιστροφή του, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή, κάτι που επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Κροατία, ο 31χρονος διεθνής είναι στις επιλογές του Τούντορ, ενώ και ο Λέκο φέρεται να έχει κάνει θερμή εισήγηση για τον παίκτη! Το συμβόλαιό του είναι ένα «αγκάθι», αλλά μετά και το καλοκαιρινό μπαμ με τον Μπερμπάτοφ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι έτοιμη για την υπέρβαση «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει, μου θυμίζει τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι» είχε τονίσει ο Χάρι Ρέντναπ, για ένας από τους πιο ταλαντούχους Κροάτες των τελευταίων δεκαετιών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα