Τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ

Τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ

bet365

Με τον Ράφικ Τζιμπούρ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ.

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι Δικεφάλων με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε τον Ράφικ Τζιμπούρ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ατομικό πρόγραμμα και για τον Ρόναλντ Βάργκας ο οποίος κουβαλάει τραυματισμό από τον προηγούμενο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι τραυματίες Μπαρόχα και Κορδέρο ακολούθησαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, προετοιμάζονται στην ΑΕΚ. Σε απόδοση 2.30 ο άσος της Ενωσης στη Vistabet.

Η προπόνηση διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες κι επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Πέμπτης στις 10.30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα