Το μήνυμα του Μελισσανίδη, έκοψε πίτα η ΑΕΚ (pics)

Το μήνυμα του Μελισσανίδη, έκοψε πίτα η ΑΕΚ (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Το μήνυμα του Μελισσανίδη, έκοψε πίτα η ΑΕΚ (pics)

bet365

Φτιαγμένος ο Μελισσανίδης στα Σπάτα στην κοπή της πίτας. Διαβάστε όλα όσα είπε, στον Πογιέτ το φλουρί, 1000 ευρώ ο Ανέστης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της κοπής της πίτας, έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΚ κάθε χρόνο θα γίνεται ακόμα καλύτερη. «Να τα δώσετε όλα με τον ΠΑΟΚ, να τα δώσετε όλα για τη νίκη δεν θέλω να σκέφτεστε άλλο αποτέλεσμα γιατί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχετε προσφέρει στο σύλλογο, σας πιστεύω και το ξέρετε. Εγώ αυτό που θέλω είναι να δίνετε το καλύτερο εαυτό για την ΑΕΚ και να είστε όλοι μαζί όλοι ενωμένοι. Ο καλός επαγγελματίας για μένα είναι αυτός που δεν παίζει αλλά προσπαθεί και δουλεύει συνεχώς. Να είστε σίγουροι ότι στην ΑΕΚ κάθε χρόνο θα ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά», τόνισε ο ισχυρός άνδρας.

Νικητές Ανέστης-Πογιέτ

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το παρών στα Σπάτα, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ έκοψε την πίτα. Ο Γιάννης Ανέστης ηταν ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης που ακολούθησε, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο το οποίο ήταν 1000 ευρώ! Φαίνεται πως το 2016 έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο για τον Χαλκιδαίο τερματοφύλακα.

Όσον αφορά τα τρία φλουριά της ομάδας, νικητές ήταν οι Μπαρμπόσα (ταξίδι στη Ρώμη για δύο άτομα), Μπουονανότε και Ντίντακ (κέρδισαν από ένα τάμπλετ). Τέλος, τα δυο φλουριά του ποδοσφαιρικού τμήματος το ένα πήγε στον Γκουστάβο Πογιέτ (ταξίδι στην Πάρο) και το άλλο στον φυσιοθεραπευτή Γιάννη Στάθα (τάμπλετ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα