Συμπλήρωσαν κάρτες Βάργκας και Μπαρμπόσα

Συμπλήρωσαν κάρτες Βάργκας και Μπαρμπόσα

Gazzetta team
Συμπλήρωσαν κάρτες Βάργκας και Μπαρμπόσα

bet365

Ακόμα δύο παίκτες του θα στερηθεί στα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, μιας και οι Ρόναλντ Βάργκας και Έλντερ Μπαρμπόσα συμπλήρωσαν κάρτες στην ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή.

Το πρόβλημα με τις κάρτες έχει γίνει... συνήθεια το τελευταίο διάστημα για την ΑΕΚ, με τους Έλντερ Μπαρμπόσα και Ρόναλντ Βάργκας να προστίθενται στη σχετική λίστα, δημιουργώντας νεό «πονοκέφαλο» στον Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Πορτογάλος αντίκρισε απέναντι στον Ηρακλή την έβδομη κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα και πλέον θα χρειαστεί να απουσιάσει από δύο αναμετρήσεις της Ένωσης, ενώ ο Βενεζουελάνος έφτασε τις τέσσερις και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Να σημειωθεί πως για τους ίδιους λόγους έχει γίνει ήδη γνωστή η απουσία του Μάνταλου για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ντιντάκ θα εκτίσει την ποινή του απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα