«Αναγνωριστική» πρόταση της ΑΕΚ σε Τσιγκρίνσκι

«Αναγνωριστική» πρόταση της ΑΕΚ σε Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
«Αναγνωριστική» πρόταση της ΑΕΚ σε Τσιγκρίνσκι

bet365

Τις επαφές με τον 29χρονο Ουκρανό αμυντικό της Ντνίπρο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» μάλιστα να φαίνεται πως έχουν καταθέσει και μια πρώτη πρόταση, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις απαιτήσεις του.

Ο Ντμίτρο Τσικγρίνσκι φαίνεται πως αποτελεί το βασικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής ενόψει καλοκαιριού και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η «Ένωση» έχει καταθέσει και μια αναγνωριστική πρόταση στον 29χρονο Ουκρανό στόπερ.

Ο άλλοτε αρχηγός της Σαχτάρ, για χάρη του οποίου η Μπαρτσελόνα δαπάνησε το καλοκαίρι του 2009 25 εκατομμύρια ευρώ, αγωνίζεται με τα τη φανέλα της Ντνίπρο και το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Eξι σερί ήττες έχει στην «Τούμπα» η ΑΕΚ. Θα σπάσει την αρνητική παράδοση; Σε απόδοση 3.65 στην Novibet να φύγει η Ενωση με το διπλό.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της και γι' αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει τις επαφές μαζί του, θέλοντας να βολιδοσκοπήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να διαπιστώσει αν μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής μαζί του, όπως και να ενημερωθεί για πιθανές προτάσεις που μπορεί να έχει ο Τσιγκρίνσκι από άλλες ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα