Κάτσε: «Δεν έπρεπε να ξεφύγω, με προκάλεσε ο Μπαρμπόσα»

Gazzetta team
Κάτσε: «Δεν έπρεπε να ξεφύγω, με προκάλεσε ο Μπαρμπόσα»

bet365

Στεναχωρημένος ήταν μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Έργκους Κάτσε λόγω της αποβολής του. Τρεις αγωνιστικές η τιμωρία του Αλβανού μέσου του ΠΑΟΚ

«Ήθελα να προσφέρω στην ομάδα, όμως με την κόκκινη που πήρα δεν μπορώ» έλεγε στο στενό περιβάλλον του, εξηγώντας, όμως, τους λόγους της έκρηξης:

«Ο Μπαρμπόζα με έβριζε από το 80ο λεπτό και μέχρι το τέλος, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και αρπαχτήκαμε». Χαρακτηριστικά ο Αλβανός μέσος ανέφερε ότι ο Πορτογάλος επαναλάμβανε τη φράση «p@t@ madre» και αυτό ήταν που έφερε τον ίδιο εκτός ορίων.

«Δεν έπρεπε να ξεφύγω, αλλά με είχε εξοργίσει» έλεγε πικραμένος ο νεαρός μέσος που θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, βάσει όσων αναγράφονται στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Μάνταλο.

Θα κάνει ο ΠΑΟΚ το 2/2 στο ξεκίμημα των πλέι οφ. Σε απόδοση 3.45 στη Novibet το διπλό του «Δικεφάλου» στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα