Πήρε Σανάμπρια η Μπέτις

Πήρε Σανάμπρια η Μπέτις

bet365

Η Μπέτις αγόρασε τον Αντόνιο Σανάμπρια από την Ρόμα, η οποία όμως διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς του αλλά και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 20χρονος Παραγουανός επιθετικός αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στη Χιχόν, την οποία βοήθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό σκοράροντας 11 φορές σε 30 συμμετοχές. Οι εμφανίσεις του είχαν ως αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτηση του η Μπέτις, η οποία τα βρήκε με τους Τζαλορόσι στα 7,5 εκατ. ευρώ ενώ ο Σανάμπρια υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

Οι Ρωμαίοι, πάντως, εξακολουθούν να έχουν δικαιώματα στον παίκτη αφού έχουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50% αλλά και οψιόν επαναγοράς του. Αν θελήσουν να τον αποκτήσουν τα πρώτα δύο χρόνια, θα πρέπει να πληρώσουν στη Μπέτις 11 εκατ. ευρώ. Αν επιχειρήσουν να τον κάνουν δικό τους σε τρία χρόνια, το ποσό που θα πρέπέι να δώσουν στους Ισπανούς ανεβαίνει στα 14,5 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα