Μέχρι το 2020 στην Λέστερ ο Ρανιέρι!

Μέχρι το 2020 στην Λέστερ ο Ρανιέρι!
Η Λέστερ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Κλάουντιο Ρανιέρι μέχρι το 2020!

Αναμφισβήτητα η χρονιά που πέρασε ανήκει ολοκληρωτικά στον Κλάουντιο Ρανιέρι και στους παίκτες του, μετά τον άθλο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της Λέστερ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια στην τεράστια επιτυχία που έφερε ο Ιταλός στην ομάδα και στην πόλη και έτσι του ανανέωσε το συμβόλαιο, με τη νέα συμφωνία να τον δένει στις «αλεπούδες» μέχρι το 2020.

Η απόλυτη επιβράβευση για τον πρώτην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Στις δηλώσεις του, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ανανέωσής του, είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«Από τη στιγμή που μίλησα με τους ιδιοκτήτες για το όραμά τους για τη Λέστερ, ήξερα ότι ήταν κάτι του οποίου ήθελα να είμαι μέρος για πολύ καιρό. Η ενέργεια που υπάρχει στο σύλλογο - από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό, μέχρι τους παίκτες και τους φιλάθλους - είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα είμαι μέλος αυτού για τα χρόνια που έρχονται.

Τη περσινή σεζόν, το πνεύμα μας κι η σκληρή δουλειά μας βοήθησαν να πετύχουμε κάτι μαγικό. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά , να διατηρήσουμε το πάθος και να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλη μας την καρδιά, είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα