Κύπρος, Β' Κατηγορία: Αναλαμβάνει τον Διγενή Μόρφου ο Δημητρίου

Κύπρος, Β' Κατηγορία: Αναλαμβάνει τον Διγενή Μόρφου ο Δημητρίου

Newsroom
ΔΗΜ
Ο Δημήτρης Δημητρίου θα είναι ο νέος προπονητής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Δημήτρης Δημητρίου θα είναι ο νέος τεχνικός του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, με την ίδια την ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο προπονητή.

Ο ίδιος γνωρίζει καλά το κυπριακό πρωτάθλημα, έχοντας προηγουμένως καθίσει στον πάγκο της ΑΕΛ, της ΑΕ Ζακακίου, της Δόξας Κατωκοπιάς αλλά και της Εθνικής ομάδας.

Δείτε το καλωσόρισμα του συλλόγου στον νέο τεχνικό:

«Το Δ.Σ του Διγενή Ακρίτα Μόρφου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου αναλάμβανει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανδρών του σωματείου μας.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του Διγενή Ακρίτα να στηρίζεται σε μακροχρόνιες συνεργασίες με ικανά και φιλόδοξα στελέχη, ο κ. Δημητρίου θα πλαισιώνεται στα καθήκοντα του από την ίδια ομάδα επαγγελματιών η οποίοα υπηρετεί τον Διγενή Ακρίτας τα τελευταία 3 χρόνια, κι αποτελείται κυρίως από πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο κ. Δημητρίου είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής στην ΑΕΛ Λεμεσού, τη Δόξα Κατωκοπιάς, στην ΑΕΖ Ζακακίου, και στην Εθνική Κυπρου Κ21. Ως προπονητής, θήτευσε σε διάφορες ομάδες του εξωτερικού (Trau FC στην Ινδία, Ηρόδοτος στην Ελλάδα) και της Κύπρου (Π.Ο Ξυλοτύμπου, Αλκή, και Ερμής Αραδίππου).

Αγαπητέ Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Διγενή Ακρίτα Μόρφου. Είμαστε δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. Σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον τοξότη στο στήθος

@Photo credits: Associated Press, SAKIS SAVVIDES
 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα