Β' κατηγορία Κύπρου: Μία ανάσα πριν την άνοδο η Ομόνοια Αραδίππου

Newsroom
β κατηγορια 7/4
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στη Β΄κατηγορία μετά τις αναμετρήσεις της Κυριακής (7/4). Πλησιάζει την κορυφή η Ομόνοια Αραδίππου, εκτός των θέσεων που οδηγούν στην άνοδο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Εξαιρετικά σημαντικό το ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια Αραδίππου και Ολυμπιακό Λευκωσίας, καθώς οι δύο ομάδες δίνουν σκληρή μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν την άνοδο.

Η αναμέτρηση της 11η αγωνιστικής της β' φάσης (7/4), ανέδειξε νικητές τους γηπεδούχους (1-0), με τον Ποντικό να σημειώνει το το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα στο 90+1'.

Ο σύλλογος της Αραδίππου πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και ανέβηκε στη 2η θέση της κατάταξης, αφήνοντας τον Ολυμπιακό προσωρινά εκτός των θέσεων που οδηγούν στην α' κατηγορία.

Στο γκρουπ υποβιβασμού, ο Διγενής Ακρίτας επικράτησε της ΜΕΑΠ, με 1-0 εκτός έδρας. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γκουγκούρης, που βρήκε δίχτυα στο 32ο λεπτό. Το σύνολο του Δημήτρη Δημητρίου πήρε ένα ακόμη τρίποντο και παραμένει στην κορυφή τους βαθμολογικού πίνακα, στο β' γκρουπ της β' κατηγορίας.

Οι αντίπαλοί τους, έχοντας μείνει στους 27 βαθμούς είναι μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη.

Η βαθμολογία στο α' γκρουπ:

: 1

Η βαθμολογία στο β' γκρουπ:

22

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / VICTORIA LEANDROU
 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα