Β' κατηγορία Κύπρου: Δύο Ομόνοιες νικήτριες στη «μάχη» της ανόδου

Newsroom
ανοδος βββββ
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία και ποιοι προηγούνται στην «κούρσα» για την άνοδο, μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων του Σαββάτου (13/4), για τη 12η αγωνιστική των play off στη Β' κατηγορία.

Ομόνοια Αραδίππου και Ομόνοια 29ης Μαϊου εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στο Παγκύπριο πρωτάθλημα, μετά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής των play off στη Β' κατηγορία (13/4).

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Στο Μακάρειο, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχθηκε την Ομόνοια 29Μ, σε ένα ματς το οποίο δεν ανέδειξε νικητή (0-0).

Η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός της αρχικής τριάδας, με τους «πράσινους» ωστόσο να φτάνουν όλο και πιο κοντά στον προβιβασμό στην Α' κατηγορία, καθώς βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 55 βαθμούς.

Η Ομόνοια Αραδίππου πήρε ένα εύκολο διπλό επί της Αγίας Νάπας, με τους Μεκαουί (6'), Ποντικό (19', 54') και Αναστασίου (21') να διαμορφώνουν το τελικό 1- 4. Μοναδικός σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Μότης, που μείωσε στο 32ο λεπτό.

Στο Παραλίμνι, η ΕΝΠ γνώρισε την ήττα από τον Διγενή Ύψωνας, με τον Καράουσκας και να βρίσκει δίχτυα δύο φορές για το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο 73', ύστερα από τέρμα του Μέιρα αλλά δεν έφτασαν στην ανατροπή.

Παρά το αποτέλεσμα εξακολουθούν να βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στα «μεγάλα σαλόνια» του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η 12η αγωνιστική των play off της Β' κατηγορίας ολοκληρώνεται αύριο (14/4), με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΣΙΛ και Πέγεια (16:30).

Η βαθμολογία στο α' γκρουπ:

  1. Ομόνοια 29Μ (55)
  2. Ομόνοια Αραδίππου (55)
  3. ΕΝΠ (51)
  4. Ολυμπιακός Λευκωσίας (48)
  5. Ύψωνας (44)
  6. ΑΣΙΛ (34)
  7. Πέγεια (32)
  8. Αγία Νάπα (30)
@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα