Κύπρος Β' κατηγορία: Ο Αντρέ Σκέμπρι αναλαμβάνει την Αναγέννηση Δερύνειας

Newsroom
αναγεννηση δερυνειας
Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαλτέζο τεχνικό, Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Επόμενος προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας θα είναι ο Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας μετά την άνοδο στη Β' κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της Αναγέννησης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία μας με τον προπονητή Andre Schembri.

Ο Andre είναι γνωστός στο κυπριακό φίλαθλο κοινό αφού η παρουσία του ως ποδοσφαιριστής σε Ομόνοια Λευκωσίας και Απόλλων Λεμεσού, τον καθιστούν ως ένα από τους πιο πετυχημένους ξένους ποδοσφαιριστές της περασμένης δεκαετίας.

 

Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε προπονητής της ομάδας u19 του Απόλλωνα Λεμεσού αλλά και παράλληλα βοηθός προπονητής στην αντρική ομάδα για μια περίοδο.

Ο προπονητής μας αναμένεται στην Κύπρο στο τέλος της εβδομάδας όπου θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του.

Ευχόμαστε στον Andre κάθε επιτυχία με την ομάδα μας και καλή αρχή στην προπονητική του καριέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα