Β' Κατηγορία: Η προκήρυξη και οι 16 ομάδες του νέου πρωταθλήματος

Newsroom
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η ΚΟΠ έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας, παρουσιάζοντας και τις 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Η ΚΟΠ δημοσιεύει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2024 - 2025.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο σε δύο φάσεις με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.

Αναλυτικά θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΕΖ Ζακακίου, Ακρίτας Χλώρακας, Αναγέννηση Δερύνειας, Αγία Νάπα, ΑΣΙΛ Λύσης, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Δόξα Κατωκοπιάς, ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, ΜΕΑΠ, Οθέλλος Αθηαίνου, Ολυμπιακός, ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος, ΠΑΕΕΚ, Πέγεια 2014, Σπάρτακος Κιτίου, Χαλκάνορας Ιδαλίου.

Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 15 αγωνιστικές και θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση σε δύο γύρους.

Στη δεύτερη φάση οι ομάδες ανάλογα με τη βαθμολογική θέση τους με το τέλος της 15ης αγωνιστικής, θα λάβουν μέρος σε δύο ομίλους. Στον πρώτο όμιλο θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-8 και στο δεύτερο όμιλο οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-16.

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου οι τρεις πρώτες ομάδες από τον πρώτο όμιλο θα εξασφαλίσουν άνοδο και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τελευταίες τρεις θέσεις του δεύτερου ομίλου θα διαβαθμιστούν.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα