ΠΑΕΕΚ: Επενδύει στον 17χρονο Χρήστο Ευσταθίου

ΠΑΕΕΚ: Επενδύει στον 17χρονο Χρήστο Ευσταθίου

Newsroom
ευσταθιου παεεκ
Ο σύλλογος της Κερύνειας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 17χρονο Χρήστο Ευσταθίου, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και έχει ήδη πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους Άνδρες την περασμένη σεζόν.

Στην Κερύνεια αποφάσισαν να επιβραβεύσουν έναν από τους παίκτες που έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στην ομάδα, προσφέροντας επαγγελματικό συμβόλαιο στον 17χρονο Χρήστο Ευσταθίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕΕΚ:

Χρήστος Ευσταθίου.
Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον 17χρονο Χρήστο Ευσταθίου.
Το νεαρό μας ταλέντο προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας και πραγματοποίησε την περσινή αγωνιστική περίοδο το ντεμπούτο του με την ομάδα αντρών της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Ο Χρήστος επίσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή πορεία ανόδου της Κ-19 στην Α’ κατηγορία. Ως ΠΑΕΕΚ επενδύουμε στα νεαρά ταλέντα μας και ο Χρήστος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά «περιουσιακά μας στοιχεία».
Ευχόμαστε στον Χρήστο κάθε καλό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τα χρώματα της Κερυνειώτικης ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα