Απόστολος Γιάννου: Επιστρέφει στην Κύπρο ο 34χρονος στράικερ

Απόστολος Γιάννου: Επιστρέφει στην Κύπρο ο 34χρονος στράικερ

Newsroom
γιαννου β κατηγορια
Ο Απόστολος Γιάννου ετοιμάζεται για δεύτερη θητεία στην Κύπρο, με τον 34χρονο επιθετικό να υπογράφει στον Αχυρώνα - Ονήσιλο της Β' κατηγορίας.

Μετά την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Απόστολος Γιάννου θα φορέσει τη φανέλα ακόμα μίας κυπριακής ομάδας, καθώς ο Έλληνας φορ συμφώνησε με τον Αχυρώνα - Ονήσιλο της Β' κατηγορίας.

Ο 34χρονος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην Ηλιούπολη, με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ είχε προηγηθεί ένα σύντομο πέρασμα από την Ινδία και την Κεράλα Μπλάστερς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Λάρνακας για την απόκτηση του παίκτη:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ελληνοαυστραλό🇬🇷🇦🇺 διεθνή επιθετικό Απόστολο Γιαννου .

Ο Αποστολης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην πρώτη κατηγορία με την ΑΕΚ Λάρνακας και σε 54 παιχνίδια σκόραρε 7 τέρματα .

Έχει αγωνιστεί σε 4 από της πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας Παοκ, Πανιώνιο , ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης πριν πάρει μεταγραφή για την Κίνα για 2,500.000 εκατομμύρια ευρώ .
Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αυστραλία και Ινδία .

Είναι διεθνής με όλες της μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας αλλά σε αντρικό επίπεδο επέλεξε την Αυστραλία όπου μετράει 12 συμμετοχές και 2 τέρματα .

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στην μεγάλη οικογένεια του Αχυρώνα -Ονησιλου.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
Π.Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα