ΑΣΙΛ Λύσης: «Κάθε ράμμα, μια ανάμνηση», η φανέλα για τα 50 χρόνια προσφυγιάς!

ΑΣΙΛ Λύσης: «Κάθε ράμμα, μια ανάμνηση», η φανέλα για τα 50 χρόνια προσφυγιάς!

Newsroom
asis_lisis
Συγκινητικό βίντεο για την παρουσίαση της νέας φανέλας δημοσίευσε ο ΑΣΙΛ Λύσης, με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών προσφυγιάς.

«Κάθε ράμμα, μια ανάμνηση. Κάθε κλωστή, μια υπόσχεση».

Με αυτό το μήνυμα, το σωματείο του ΑΣΙΛ Λύσης, παρουσίασε την φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025. Αλλά σίγουρα επρόκειτο για κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική φανέλα.

Είναι ένα βήμα που δίνει αφορμή να μιλήσουμε για την προσφυγιά. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ηλικιωμένη κυρία, να μιλάει για την χαμένη κόρη της, την Λύση Αμμοχώστου, η οποία δε βρίσκεται πλέον κοντά μας, αλλά έχει πια χαθεί. Η φανέλα είναι για την χαμένη κόρη, που την έχουμε ανάγκη.

«Κάθε ράμμα, μια ανάμνηση. Κάθε κλωστή, μια υπόσχεση». Λέγοντας αυτά τα λόγια, η φανέλα συνεχίσει να φτιάχνεται, συνθέτοντας ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα για τα 50 χρόνια προσφυγιάς, ένα μήνυμα για τα 50 χρόνια νοσταλγίας για την χαμένη πατρίδα του σωματείου και όχι μόνο. Όλα αυτά σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που μιλάει στις καρδιές όλων.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα