Άρης: Ο Πάρντιου σκέφτεται 1-2 αλλαγές αλλά δεν τις έδειξε…

Άρης: Ο Πάρντιου σκέφτεται 1-2 αλλαγές αλλά δεν τις έδειξε…

Newsroom
Άρης: Ο Πάρντιου σκέφτεται 1-2 αλλαγές αλλά δεν τις έδειξε…

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου κράτησε κλειστά χαρτιά ενόψει του πρώτου αγώνα (18/1, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, θα χρειαστεί όμως να βρει τρόπο κάλυψης του κενού του Μπριάν Νταμπό.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρότινος, η απουσία του Μπριάν Νταμπό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σημαντική δεδομένων των χαμηλών επιδόσεων του. Ωστόσο, στα τελευταία τρία παιχνίδια ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο ήταν αποτελεσματικός στα αμυντικά καθήκοντά του αλλά και εξόχως δημιουργικός. Λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στη γάμπα στον αγώνα Πρωταθλήματος δεν υπολογίζεται στο αυριανό (18/1, 19:00) πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας και ο Άλαν Πάρντιου θα πρέπει να βρει τρίτο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Προφανώς το ενδεχόμενο επιστροφής του Ματέο Γκαρσία στον άξονα της μεσαίας γραμμής συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν όμως καλλιεργεί συνθήκες πλεονεκτήματος σε δημιουργία και επιθετική έκφραση, προκαλεί το αντιστρόφως ανάλογο σε δύναμη στον άξονα αλλά και σε άμυνα. Η δεύτερη επιλογή του Αλαν Πάρντιου είναι να επιχειρήσει να επαναφέρει στην 11αδα τον πιο αμυντικογενή Σέικ Ντουκουρέ αλλά εμπεριέχει ρίσκο δεδομένου του ότι ο Ιβοριανός έχει να ξεκινήσει παιχνίδι από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πάντως, στη σημερινή (17/1) τελευταία προπόνηση ο Βρετανός δεν έδειξε το παραμικρό.

Ο Καμάτσο

Το ίδιο ισχύει και για την επιθετική τριάδα καθώς αν εξαιρεθεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι, όλα είναι ανοιχτά για τις άλλες δύο θέσεις. Δεν είναι βέβαιο ότι ο Αντρε Γκρέι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Ραφαέλ Καμάτσο ο οποίος είχε αυτόν τον ρόλο τόσο στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό όσο και για ένα 20πτο στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Σε ότι αφορά τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, η άποψη που διατύπωσε ο προπονητής του μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (15/1) ήταν ότι ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Αναλόγως της επιλογής στην κορυφή της επίθεσης θα γίνει και η αντίστοιχη στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αντιθέτως, ο προπονητής του Άρη δεν προτίθεται να αλλάξει πράγματα στην αμυντική τετράδα η οποία στο μεγαλύτερο διάστημα του τελευταίου αγώνα είχε καλή συμπεριφοράς περιορίζοντας τον Ολυμπιακό σε μόλις μία τελική προσπάθεια σ’ ένα ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα