Μποροούσια Ντόρτμουντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-5: Oι «Ασπιρίνες» συνέτριψαν τους Βεστφαλούς

Βασίλης Μπαλατσός
Μποροούσια Ντόρτμουντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-5: Oι «Ασπιρίνες» συνέτριψαν τους Βεστφαλούς

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε «περίπατο» μέσα στη Βεστφαλία, διέλυσε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ με 5-2 και έφτασε πιο κοντά στη δεύτερη θέση.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν προσέφερε ένα φανταστικό ποδοσφαιρικό «σόου» μέσα στο «Signal Iduna Park» με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να έχει ρόλο απλού... θεατή και να γνωρίζει τη βαριά ήττα με σκορ 5-2. Οι «Ασπιρίνες» μείωσαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση στην οποία βρίσκονται οι Βεστφαλοί στους πέντε βαθμούς (43 έναντι 38), ενώ οι «κιτρινόμαυροι» πλέον έμειναν στο - 9 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου (52 βαθμοί).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10' χάρη στο τυχερό αυτογκόλ του Ακάνζι, όμως ο Φρίμπονγκ... επέστρεψε τη χάρη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 16'. Οι «Ασπιρίνες» πήραν εκ νέου τα ηνία του παιχνιδιού, τέσσερα λεπτά αργότερα (20') με τον Μπελαραμπί να «σερβίρει» στον Βιρτς το πρώτο του γκολ μετά τις 28 Νοεμβρίου του 2021. Η Λεβερκούζεν πήγε στα αποδυτήρια με «αέρα» δύο τερμάτων καθώς στο 28' ο Άντριχ έκανε το 1-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Μπάγερ «χτύπησε» γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τα στο 53' να κάνει το βολέ και να στέλνει τη μπάλα σε πρώτο χρόνο στο οριζόντιο δοκάρι και σε δεύτερο στα δίχτυα. Στο 87' ο Ντιαμπί έκανε το 1-5 για την ομάδα μετά από ασίστ του Φρίμπονγκ, ο οποίος επανόρθωσε για το αυτογκόλ του, με τη Ντόρτμουντ να καταφέρνει μόνο να μειώσει την έκταση του σκορ στο 89' με τον Τίγκες να διαμορφώνει το τελικό 2-5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα