Μπόχουμ - Μπάγερν: Τεσσάρα των γηπεδούχων με ανατροπή από το ημίχρονο!

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Μπόχουμ - Μπάγερν: Τεσσάρα των γηπεδούχων με ανατροπή από το ημίχρονο!

bet365

Αδιανόητο κάζο για τη Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τη Μπόχουμ, προηγήθηκε στο 9' με τον Λεβαντόφσκι και τελικά δέχθηκε τέσσερα γκολ μέχρι το 45' γράφοντας αρνητικό ρεκόρ 46 ετών!

Για τη Μπάγερν Μονάχου, το να δέχεται τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο θα συνιστούσε είδηση ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αυτή τη φορά, όμως, της συνέβη σε αγώνα Bundesliga, απέναντι στη Μπόχουμ! Οι Βαυαροί υπέστησαν το απόλυτο κάζο, κατέρρευσαν ολοκληρωτικά απέναντι στην ομάδα των Βασίλη Λαμπρόπουλου και Κώστα Σταφυλίδη (στον πάγκο και οι δύο), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν μόλις στο 9' με γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Τη συνέχεια δεν μπορούσε να την προβλέψει κανείς. Στο 14' ο Αντουί-Ατζέι ισοφάρισε με ωραίο πλασέ στην αντεπίθεση και στο τελευταίο επτάλεπτο σφράγισαν την απόλυτη ανατροπή με τρία (!) γκολ. Λοκάντια με πέναλτι στο 38', Γκαμπόα στο 40' και ο Χόλτμαν στο 44' με ονειρικό curler από τη γωνία της περιοχής, διαμόρφωσαν το 4-1 διέλυσαν την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν που δέχθηκε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα της Bundesliga από το 1975!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα