Μπάγερν - Γκρόιτερ Φιρτ 4-1: Ανατροπή στο β' μέρος με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (vid)

Newsroom
Μπάγερν - Γκρόιτερ Φιρτ 4-1: Ανατροπή στο β' μέρος με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (vid)

bet365

Ανησύχησε ξανά για ένα ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει από την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ στην «Allianz Arena», αλλά με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (δύο γκολ) η Μπάγερν το γύρισε στο δεύτερο μέρος (4-1) κι επέστρεψε στις νίκες.

Ήττα-σοκ από τη Μπόχουμ, ισοπαλία στο... παρά δύο κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ. Τα πρόσφατα τεκμήρια του ντεοφορμαρίσματος που περνάει η Μπάγερν ήταν αρκετά και το ματς με τη Γκρόιτερ Φιρτ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Για την ακρίβεια, το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έκλεισε πίσω στο σκορ (0-1), μέσα στην «Allianz Arena». Αυτή τη φορά, όμως, η ψυχρολουσία ήταν παροδική και το φινάλε θετικό. Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, δύο από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι Βαυαροί επέστρεψαν στις νίκες (4-1) και ξέφυγαν προσωρινά στο +9 από τη 2η Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν επιθετικά τα βρήκε σκούρα για 45 λεπτά και λίγο πριν την εκπνοή του α' μέρους, βρέθηκε να χάνει από την ουραγό Γκρόιτερ. Ο Χργκότα στο 43' ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, το πήγε απευθείας και με τη βοήθεια της κόντρας νίκησε τον Ούλραϊχ για το 0-1.

Ό,τι δεν έκανε στο πρώτο μισό, όμως, το έκανε με το... καλησπέρα στο δεύτερο η Μπάγερν. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν χρειάστηκε παρά μόνο δύο λεπτά για να επιστρέψει στα γκολ και να ισοφαρίσει στο 47', εκμεταλλευόμενος την προβληματική άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτόματα το 1-1 σηματοδότησε το 70ο σερί παιχνίδι των Βαυαρών στη Bundesliga που σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ!

Στο 61', μάλιστα, έγινε η απόλυτη ανατροπή με αυτογκόλ του Γκρίσμπεκ και όλα έδειξαν ότι... κύλησε το νερό στο αυλάκι για τους Βαυαρούς, που βρήκαν άλλα δύο γκολ στο φινάλε με τον Πολωνό να κάνει «νταμπλ» (82') και τον Τσούπο-Μοτίνγκ (90+1'). Ο Πολωνός έτσι έφτασε τα 28 μετά από μόλις 23 αγώνες στη φετινή Bundesliga (!) και οδεύει πρόσω ολοταχώς σε άλλο ένα γερμανικό «Χρυσό Παπούτσι» και πιθανώς σε νέο προσωπικό ρεκόρ.

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ούλραϊχ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (53' Ζίλε), Ρίτσαρντς (46' Τσούπο-Μότινγκ), Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (87' Ρόκα), Μίλερ, Τολισό (25' Γκνάμπρι), Σανέ (87' Βάνερ), Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα