Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ: Οπαδός πέταξε ποτήρι μπύρας στον βοηθό και το ματς διακόπηκε οριστικά! (vid)

Newsroom
Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ: Οπαδός πέταξε ποτήρι μπύρας στον βοηθό και το ματς διακόπηκε οριστικά! (vid)

bet365

Ένας ανεγκέφαλος οπαδός πέταξε ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη γραμμής, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της Μπόχουμ με τη Γκλάντμπαχ να οδηγηθεί σε οριστική διακοπή!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ για την 27η αγωνιστική της Bundesliga. Τη στιγμή που το ρολόι έδειχνε το 70΄ του αγώνα με το σκορ στο 2-0 για τα Πουλάρια, ένας ανεγκέφαλος οπαδός εκτόξευσε ένα πλαστικό ποτήρι μπύρας στον 39χρονο βοηθό, Κρίστιαν Γκίτελμαν, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως ο ρέφερι έδωσε εντολή στους παίκτες των δυο ομάδων να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, με το ματς για αρχή να διακόπτεται προσωρινά. Έπειτα από περίπου 15 λεπτά διαβουλεύσεων ωστόσο, πάρθηκε η απόφαση η διακοπή να πάρει οριστικό χαρακτήρα, με την αναμέτρηση της ομάδας των Σταφυλίδη - Λαμπρόπουλου και της Γκλάντμπαχ να μετατίθεται πλέον σε διαφορετική ημερομηνία.

Oργισμένος ο διευθύνων σύμβουλος της Μπόχουμ, τόνισε: «Αυτό είναι ένα περιστατικό που δεν θα έπρεπε να συμβεί, αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό των οπαδών της Μπόχουμ. Ευχόμαστε στον βοηθό ό,τι καλύτερο. Είναι κρίμα που το παιχνίδι δεν έχει αθλητικό τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα