Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης 2-3: Απίστευτο «διπλό» με τρία γκολ από το 89' έως το 95'!

Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης 2-3: Απίστευτο «διπλό» με τρία γκολ από το 89' έως το 95'!

Newsroom
Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης 2-3: Απίστευτο «διπλό» με τρία γκολ από το 89' έως το 95'!

bet365

Κι όμως, η Ντόρτμουντ το... κατάφερε! Ακόμα κι αν προηγούνταν με 2-0 στο 89΄, είδε τη Βέρντερ να τα γυρίζει όλα τούμπα μέσα σε έξι λεπτά και να φεύγει με το διπλό χάρη σε μια επική ανατροπή (2-3)!

Ο κοινός νους δύσκολα μπορεί να συλληφθεί το ανείπωτο κάζο που υπέστη Ντόρτμουντ. Για 89 λεπτά άλλωστε όλα πήγαιναν τέλεια για το σύνολο του Τέρζιτς. Το προβάδισμα με δυο γκολ διαφορά απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης έδειχνε να έχει ξεκαθαρίσει τον νικητή της αναμέτρησης, όμως σε ακόμα μια περίπτωση το ποδόσφαιρο απέδειξε για ποιο λόγο θεωρείται ο βασιλιάς των σπορ. Αρχής γενομένης από το 89΄όπου συνέβη το πρώτο χτύπημα, η Βέρντερ τα έφερε όλα τούμπα μέσα σε έξι λεπτά και χάρη σε μια επική ανατροπή (2-3) που ολοκληρώθηκε στο 90+5΄κατάφερε δραπέτευσε με ένα από τα πιο συγκλονιστικά «διπλά» του 2022!

Μέχρι να φτάσουμε πάντως στα τελευταία λεπτά, τα πάντα έδειχναν... Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί είχαν πάρει το προβάδισμα με σκόρερ τον Μπραντ στο 45+2΄, προτού ο Γκερέιρο ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο δεύτερο μέρος (77΄). Όλα έδειχναν πως τα εναπομείναντα λεπτά είχαν απλώς διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως η Βέρντερ τελικά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη! Αρχικά στο 89΄ο Μπουτσανάν μείωσε σε 2-1 για να χαρίσει ελπίδα στους φιλοξενούμενους που μέσα σε μια στιγμή αναγεννήθηκαν μέσα από τις στάχτες τους!

Στο 90+3΄ο Σμιντ έγραψε το 2-2 κόντρα στους Βεστφαλούς, οι οποίοι πριν καν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ υπέστηκαν και την υπέρτατη μαχαιριά στο 90+5΄. Ο Μπούρκε τιμώρησε την αποσβολωμένη Ντόρτμουντ που δεν έλεγε να συνέλθει από την ψυχρολουσία και χάρισε στη Βέρντερ την πρώτη της νίκη από τότε που επέστρεψε στη Bundesliga. Μια νίκη που δεδομένα γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι θα θυμούνται για πολύ καιρό...

Η Φράιμπουργκ «λύγισε» την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Η Στουτγκάρδη γνώρισε την πρώτη της ήττα στην τρέχουσα Bundesliga, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ με 1-0. Ο Γκρίφο άνοιξε το σκορ στο 11'με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς και πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και έχασαν για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα. Για τους Σουηβούς ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ενώ ο Χουάν Χοσέ Περέα πέρασε ως αλλαγή στο 85'.

«Απέδρασε» από το Άουγκσμπουργκ η Μάιντς

Η Μάιντς συνεχίζει αήττητη στη Bundesliga και πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο της, καθώς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31' με τον Ονισίβο και στο 35' ο Ντεμίροβιτς πέτυχε το γκολ της... αγωνιστικής με φανταστικό τακουνάκι για την ισοφάριση. Η Μάιντς είχε την ευκαιρία να περάσει εκ νέου μπροστά στο 62' όταν ο Γκίκιεβιτς απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Άαρον Μάρτιν. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν εν τέλει το γκολ της ισοφάρισης στο 90+3'χάρη στην κεφαλιά του Λι Τζάε-Σουνγκ.

Πάρτι της Χόφενχαϊμ μέσα στη Λεβερκούζεν

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά... Η Χόφενχαϊμ έκανε πλάκα στη Λεβερκούζεν μέσα «Bayer Arena», αφού την διέλυσε 3-0 και έδωσε συνέχεια στις νίκες μετά την τριάρα απέναντι στη Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπαουμγκάρτνερ στο 9΄, προτού ο Κράμαριτς γράψει το 2-0 στο 35΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρούτερ στο 78΄.

Βόλφσμπουργκ και Σάλκε έμειναν στο μηδέν

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Βόλφσμπουργκ και Σαλκέ, αφού αλληλοεξοντώθηκαν και έμειναν στο 0-0. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στους Βασιλικούς Μπλε, όταν στο 45+3΄ο Τερόντε έστησε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι όμως τελικά δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα