Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ 5-0: Oι Βαυαροί συνέτριψαν τους Αετούς και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση

Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ 5-0: Oι Βαυαροί συνέτριψαν τους Αετούς και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση

bet365

H Μπάγερν Μονάχου επικράτησε δια... περιπάτου της Φράιμπουργκ με 5-0 στην «Allianz Arena», άφησε πίσω της τόσο τους Αετούς όσο και τη Ντόρτμουντ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν.

Επιστροφή στις νίκες στη Bundesliga για τη Μπάγερν Μονάχου. Μετά την ισοπαλία με τη Ντόρτμουντ στο «Signal Iduna Park» οι Βαυαροί συνέτριψαν με 5-0 τη Φράιμπουργκ στην «Allianz Arena», ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς προσπέρασαν τόσο τους Αετούς όσο και τη Ντόρτμουντ και απέχουν τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου, η οποία νίκησε νωρίτερα τους Βεστφαλούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 13' με κεφαλιά του Γκνάμπρι από το ύψος του πέναλτι μετά από απόκρουση του Φέλτεν. Στο 33' ο Τσούπο Μότινγκ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με διαγώνιο σουτ. Ο Σανέ πέτυχε το ομορφότερο γκολ της βραδιάς στο 52' με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής και τρία λεπτά αργότερα (55') ο Μανέ έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν βγήκε τετ α τετ και έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον τερματοιφύλακα της Φράιμπουργκ. To τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Σάμπιτσερ στο 80' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα