Μανέ: Απολογείται μπροστά στους συμπαίκτες του στην Μπάγερν, κίνδυνος ακόμα και να μείνει εκτός ομάδας

Μανέ: Απολογείται μπροστά στους συμπαίκτες του στην Μπάγερν, κίνδυνος ακόμα και να μείνει εκτός ομάδας

Ο Μανέ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για το περιστατικό με Σανέ

bet365

Βαριά θα είναι η τιμωρία της Μπάγερν Μονάχου στον Σαντιό Μανέ για το επεισόδιο με τον Λερόι Σανέ, καθώς ο Σενεγαλέζος εκτός από το ότι θα απολογηθεί ενώπιον της ομάδας, κινδυνεύει με αποκλεισμό για μερικές αγωνιστικές ή ακόμα και με το να τεθεί εκτός ομάδας!

Η κατάσταση στην Μπάγερν Μονάχου είναι έκρυθμη τις τελευταίες εβδομάδες. Η ξαφνική απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και η πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, η ήττα με κάτω τα χέρια από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών που κατά πάσα πιθανότητα την έθεσε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Κι όλα αυτά αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, με το πιο σοβαρό περιστατικό να λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του αγώνα στο «Etihad», όταν ο Σαντιό Μανέ χτύπησε τον Λερόι Σανέ στα αποδυτήρια!

Ο Σενεγαλέζος φέρεται να έριξε γροθιά στο χείλος του Γερμανού εξτρέμ, με αφορμή μια μεταξύ τους λογομαχία στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης η οποία επεκτάθηκε μετά τη λήξη του ματς. Και πλέον, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας από τη διοίκηση των Βαυαρών!

Όπως αναφέρει το γερμανικό «Sky Sports», ο Μανέ έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας το πρωί της Πέμπτης και μέσα στην ημέρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον των συμπαικτών του και του προπονητικού σταφ για την απρεπή του ενέργεια. Την ίδια ώρα, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και οι υπόλοιποι ιθύνοντες της Μπάγερν εξετάζουν την καταλληλότερη ποινή, η οποία εκτείνεται από πρόστιμο ως αποκλεισμό για μερικές αγωνιστικές ή ακόμα και το να τεθεί εκτός ομάδας!

Θυμίζεται ότι ο Σαντιό Μανέ πήρε μεταγραφή 32 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και πραγματοποιεί μέτρια σεζόν, έχοντας χάσει έναν μήνα δράσης λόγω τραυματισμού και μετρώντας μόλις μία ασίστ και μηδέν γκολ σε εννέα αναμετρήσεις από την επιστροφή του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα