Λεβερκούζεν - Λειψία 2-0: Δάμασε τους Ταύρους και πλησίασε στο -4 από την πεντάδα!

Νίκος Κικίδης
Λεβερκούζεν - Λειψία 2-0: Δάμασε τους Ταύρους και πλησίασε στο -4 από την πεντάδα!

bet365

Η Λεβερκούζεν έπιασε τον... ταύρο από τα κέρατα, επικράτησε 2-0 της Λειψίας κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα που την έχουν φέρει στο -4 από την πρώτη πεντάδα.

Η Λεβερκούζεν διόρθωσε άμεσα την «ανορθογραφία» της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με θύμα αυτή τη φορά τη Λειψία. Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, το σύνολο του Τσάβι Αλόνσο επιβλήθηκε 2-0 επί των Ταύρων και τους πλησίασε στο -4, απειλώντας να τους προσπεράσει στην κούρσα της πρώτης πεντάδας.

Τον δρόμο της νίκης για τις Ασπιρίνες άνοιξε ο Χλόζεκ στο 40΄, προτού ο Σομποσλάι καταδικάσει πλήρως τους φιλοξενούμενους στη φάση του 85΄. Εκεί όπου ο Ούγγρος έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, με τον Αμιρί να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να σφραγίζει μια πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα