Μάιντς - Στουτγκάρδη 1-4: Βαθιά... ανάσα με ανατροπή και τεσσάρα

Μάιντς - Στουτγκάρδη 1-4: Βαθιά... ανάσα με ανατροπή και τεσσάρα

bet365

Σπουδαία νίκη με ανατροπή (4-1) πήρε η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου που επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντζ και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη της Bundesliga ακριβώς πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Χρυσό» άλμα για την παραμονή της στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου έκανε η Στουτγγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 71ο λεπτό. Οι Σουηβοί επικράτησαν 4-1 με ανατροπή της Μάιντζ εκτός έδρας και απέδρασαν από τη ζώνη του υποβιβασμού της Bundesliga ανεβαίνοντας στη 15η θέση και τους 32 βαθμούς, όσους έχει και η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου και Σταφυλίδη.

Έτσι τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική (27/05) με τη Στουτγκάρδη να αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ και τη Μπόχουμ τη Λεβερκούζεν.

Ο Ίνγκβαρτσεν άνοιξε το σκορ για τη Μάιντζ στο 23ο λεπτό αλλά στο 41' ο Έντο ισοφάρισε και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» το ματς. Ο Γκιρασί ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 64', ενώ τα τέρματα των Φούλρικ και Κουλιμπαλί στο 78' και τις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η βαθμολογία της Bundesliga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα