Μπάγερν: Στο «στόχαστρο» των Βαυαρών ο Κάιλ Γουόκερ!

Νίκος Κικίδης
Μπάγερν: Στο «στόχαστρο» των Βαυαρών ο Κάιλ Γουόκερ!

bet365

Οι τάσεις φυγής του Κάιλ Γουόκερ από τη Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχουν κινητοποιήσει το ενδιαφέρον της Μπάγερν, η οποία εξερευνά τις πιθανότητες απόκτησής του.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπάγερν, η οποία ανιχνεύει την αγορά για ενίσχυση στις θέσεις που «πονάει». Και με τους Λούκας Ερναντές - Μπεντζαμίν Παβάρ να έχουν εκφράσει τάσεις φυγής από το κλαμπ, η μεγαλύτερη βαρύτητα έχει πέσει στην άμυνα!

Σύμφωνα λοιπόν με γερμανικά δημοσιεύματα, ένας από τους στόχους που εξετάζονται στη Βαυαρία είναι ο Κάιλ Γουόκερ!

Με τον Άγγλο να είναι ανοικτός στην αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την κατάκτηση του τρεμπλ, οι άνθρωποι της Μπάγερν βρήκαν ευκαιρία να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του για να τον πείσουν να συμμετέχει τη νέα σεζόν στη Bundesliga.

Το γεγονός μάλιστα πως το συμβόλαιό του με τους Citizens εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι έχει ενισχύσει την πεποίθηση στο γερμανικό κλαμπ πως ένα deal με τους Άγγλους μπορεί να επιτευχθεί κάτω από τις κατάλληλες οικονομικές συνθήκες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα