Μπάγερν Μονάχου: Κατέθεσε πρόταση 70 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ για τον Κέιν

harry_kane_spurs
Σύμφωνα με το «Athletic», η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ αντί 70 εκατ. ευρώ.

Ο μεγάλος στόχος της Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι ο Χάρι Κέιν από την αρχή του καλοκαιριού αυτού και γι' αυτό οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας ξεκίνησαν την δύσκολη προσπάθεια της υλοποίησης της συγκεκριμένης επιθυμίας του Τούχελ.

Η πρώτη προσφορά των Βαυαρών στην Τότεναμ φτάνει, σύμφωνα με το «Athletic», τα 70 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 29χρονου Άγγλου επιθετικού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «Σπερς» έχουν σταματήσει από την περασμένη σεζόν.

Την φετινή σεζόν ο Χάρι Κέιν πραγματοποίησε 49 συμμετοχές σκοράροντας 32 γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ σε 4.302 αγωνιστικά λεπτά. Να θυμίσουμε πως εκείνος έχει γραφτεί τόσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για την Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα