Μπάγερν: Συμφώνησε με Κιμ Μιν-Τζε κι ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα του στη Νάπολι

Μπάγερν: Συμφώνησε με Κιμ Μιν-Τζε κι ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα του στη Νάπολι

bet365

Μια... ανάσα από την απόκτηση του Κιμ Μιν-Τζε βρίσκεται η Μπάγερν, η οποία τα βρήκε σε όλα με τον Νοτιοκορεάτη στόπερ και πλέον ετοιμάζεται να καταβάλει το ποσό των 47 εκατ. ευρώ για την ενεργοποίηση της ρήτρας του στη Νάπολι.

Πρόσω ολοταχώς στην τρίτη της θερινή μεταγραφή κινείται η Μπάγερν, καθώς έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον Κιμ Μιν-Τζε και «τρέχει» τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Μετά από διαπραγματεύσεις που ήταν προχωρημένες εδώ και καιρό, οι δύο πλευρές έδωσαν οριστικά τα χέρια για πενταετές συμβόλαιο (μέχρι το 2028) κι έτσι ο Νοτιοκορεάτης «βράχος» της Νάπολι ετοιμάζει σιγά-σιγά βαλίτσες για Μόναχο.

Αυτό που μένει για να μπει το deal στην τελική του ευθεία είναι οι πρωταθλητές Γερμανίας να καταβάλουν το ποσό της ρήτρας αγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Κιμ στους Παρτενοπέι, το οποίο εκτιμάται στα 47 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που αναμένεται να γίνει από την 1η Ιουλίου, όταν και η ρήτρα θα τεθεί σε ισχύ (1-15 Ιουλίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα