Κέιν - Μεταγραφές: Η Μπάγερν «σπάει» ταμεία για τον Αγγλο φορ!

harry_kane_spurs

bet365

Η Μπάγερν δεν επηρεάστηκε από τις διαδοχικές αρνητικές απαντήσεις της Τότεναμ και ετοιμάζει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν!

Η Μπάγερν ανεβάζει ξανά ταχύτητα, ώστε να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν. Οπως αποκαλύπτει η «Equipe», ο 29χρονος φορ αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των Βαυαρών, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε πέρσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η Τότεναμ απέρριψε ήδη δυο προτάσεις 70 εκατ. και 80 εκατ. από τους πρωταθλητές Γερμανίας, ωστόσο το σήριαλ θα συνεχιστεί. Ο Τούχελ επιθυμεί διακαώς να επαναφέρει το 4-2-3-1 και ο Κέιν είναι ο ιδανικός για να κάνει τη διαφορά. Αλλωστε και ο πρώτος σκόρερ των Λονδρέζων έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στους Βαυαρούς. Η «Équipe» επιμένει πως για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μπάγερν είναι έτοιμη να σπάσει το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ για τον Αγγλο φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα