Μπάγερν Μονάχου μεταγραφές: Συνάντηση της διοίκησης των Βαυαρών με τον Ντάνιελ Λέβι για τον Χάρι Κέιν

Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα οι στόχοι της Παρί
Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου συναντήθηκε με τον Ντάνιελ Λέβι για να συζητήσει το θέμα της μεταγραφής του Χάρι Κέιν.

Ο Κρίστιαν Φαλκ της «Bild» αποκάλυψε με tweet του πως άνθρωποι της διοίκησης της Μπάγερν Μονάχου, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν τόσο ο CEO της ομάδας Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν όσο και ο τεχνικός διευθυντής της, Μάρκο Νέπε, έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο και συνιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι για να συζητήσουν για τον Χάρι Κέιν.

Οι Βαυαροί συνεχίζουν να πιέζουν για την μεταγραφή του, παρά τις πρώτες αρνητικές απαντήσεις που έχουν εισπράξει και τον εκνευρισμό που προκάλεσε στον Ντάνιελ Λέβι ο τρόπος που προσέγγισαν τον Άγγλο επιθετικό. Σύμφωνα με την «Equipe» μάλιστα, η Μπάγερν ετοιμάζεται να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις έχουν τα «σπιρούνια» και να κάνει τον Κέιν δικό της.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες η Τότεναμ προσέγγισε τον Κέιν για να του προσφέρει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο θα λαμβάνει 25 εκατ. ευρώ ετησίως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα