Μπάγερν Μονάχου - μεταγραφές: Επιστρέφει με νέα πρόταση 100 εκατ. λιρών για Χάρι Κέιν

Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα οι στόχοι της Παρί

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου δεν εγκαταλείπει τον Χάρι Κέιν, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να είναι έτοιμοι να κάνουν νέα πρόταση ύψους 100.000.000 λιρών!

Η Τότεναμ έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν. Ωστόσο, οι Times υποστηρίζουν ότι οι Βαυαροί θα επανέλθουν με τρίτη προσφορά που θα αγγίζει τις 100.000.000 λίρες.

Ο Κέιν διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με της ομάδα του Λονδίνου κι ο σύλλογος προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Ωστόσο, ο Άγγλος διεθνής επιθετικός ευελπιστεί να πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι!

Ο ομογενής τεχνικός, Αγγελος Ποστέκογλου είπε ότι θέλει να επιλυθεί η κατάσταση σύντομα, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Δεν νομίζω ότι είναι καλό για κανέναν να τραβήξει πολύ αυτή η υπόθεση. Δεν νομίζω ότι είναι καλό για τον Χάρι, δεν νομίζω ότι είναι καλό για τον σύλλογο.

«Αλλά η άλλη πλευρά δεν θέλω να βάλω προθεσμία, γιατί αυτό προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Η πραγματικότητα είναι ότι εξακολουθεί να είναι παίκτης της ομάδας μας, οπότε έτσι τον βλέπω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα