Χάρι Κέιν - μεταγραφές: Ο πρόεδρος της Τότεναμ αγνόησε το deadline της Μπάγερν για τον Άγγλο και πήγε διακοπές

Newsroom
harry_kane_spurs

bet365

Σύμφωνα με την «Bild» ο επικεφαλής της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, αγνόησε το τελεσίγραφο της Μπάγερν Μονάχου και την τελευταία πρότασή της για τον Χάρι Κέιν για να «φύγει για διακοπές»!

Ο διοικητικός ηγέτης της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, ανταποκρίθηκε στη φήμη του σκληρού διαπραγματευτή, αγνόησε το deadline που έθεσε η Μπάγερν Μονάχου στην προσπάθειά της να κλείσει την υπόθεση Χάρι Κέιν και σύμφωνα με την «Bild» έφυγε για διακοπές με την οικογένειά του.

Η Μπάγερν αύξησε την προσφορά της για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού καταθέτοντάς την τελευταία της πρόταση, η οποία ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Οι Βαυαροί που φαίνεται πως κουράστηκαν να περιμένουν, έδωσαν διορία στην Τότεναμ ως τις 4/8 τα μεσάνυχτα για να πάρουν μια απάντηση.

Σύμφωνα με την «Bild», ο Ντάνιελ Λέβι αγνόησε την προθεσμία της Μπάγερν και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρεται να έχει πάει «διακοπές στο Μαϊάμι με την οικογένειά του για δύο εβδομάδες».Το γερμανικό ρεπορτάζ σημειώνει ότι αυτή του η απόφαση, να φύγει για διακοπές την ίδια μέρα που η Μπάγερν ήθελε απαντήσεις για τον Κέιν, υποδηλώνει ότι από πλευράς Spurs επιμένουν για άλλη, βελτιωμένη προσφορά. Αλλά λέγεται ότι η Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να κάνει κάτι παραπάνω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα