Ποστέκογλου: «Δεν θα μιλούσα ποτέ για παίκτες με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, δεν είμαι στη Μπάγερν»

Νίκος Κικίδης
Ποστέκογλου: «Δεν θα μιλούσα ποτέ για παίκτες με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, δεν είμαι στη Μπάγερν»

bet365

«Αιχμές» κατά της Μπάγερν άφησε ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, με σαφείς νύξεις για τις πρακτικές των Βαυαρών στο θέμα του Κέιν.

Η Μπάγερν Μονάχου επιχείρησε τις τελευταίες μέρες να σφίξει τον κλοιό γύρω από την Τότεναμ, στέλνοντας... τελεσίγραφο αλλά και πρόταση που ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Μόνο που η διορία των Βαυαρών δεν φαίνεται να άγχωσε τον πρόεδρο των Spurs, Ντάνιελ Λέβι, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει στα κρύα του λουτρού τους Γερμανούς και να φύγει για διακοπές στο Μαϊάμι!

Είναι πλέον εμφανές πως δεν λείπουν οι εντάσεις από τις διαπραγματεύσεις, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να είναι ο τελευταίος που ρίχνει... λάδι στη φωτιά. Στις τελευταίες του δηλώσεις ο προπονητής της Τότεναμ άφησε αιχμές για τη Μπάγερν, τονίζοντας πως δεν θα μιλούσε ποτέ ανοικτά για παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

«Σίγουρα δεν θα μιλούσα για παίκτη με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα. Δεν είμαι στην Μπάγερν, οπότε μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν» ήταν τα λόγια του Ελληνοαυστραλού τεχνικού, προτού αναφερθεί και στο θέμα της προθεσμίας.

 

«Από την δική μου πλευρά, δεν ξέρω τι σημαίνει προθεσμία. Γνωρίζουμε μόνο μία προθεσμία. Αυτό είναι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου» κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα