Μπάγερν μεταγραφές: Δεν τα παρατάει για Κέιν, ετοιμάζει νέα πρόταση ύψους 110 εκατ. ευρώ

Νίκος Κικίδης
Μπάγερν μεταγραφές: Δεν τα παρατάει για Κέιν, ετοιμάζει νέα πρόταση ύψους 110 εκατ. ευρώ

bet365

Νέα πρόταση για τον Χάρι Κέιν φέρεται να ετοιμάζει η Μπάγερν, η οποία θα προσπαθήσει να ξεκλειδώσει το deal με βελτιωμένη προσφορά ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να ενδώσει στο μπρα-ντε-φερ με την Τότεναμ, η οποία από την πλευρά της δεν λυγίζει ούτε από... τελεσίγραφα ούτε από προτάσεις 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Χάρι Κέιν.

Ο πρόεδρος των Spurs, Ντάνιελ Λέβι, έχει στηλώσει τα πόδια και δεν δέχεται να χάσει τον Άγγλο φορ αν δεν τηρηθούν οι οικονομικοί του όροι, όμως την ίδια ώρα στο Μόναχο βγάζουν πείσμα για να φτάσουν σε deal το συντομότερο δυνατό.

Ακόμα κι αν η τελευταία τους απόπειρα έπεσε ξανά στο κενό, οι Βαυαροί φαίνεται πως επεξεργάζονται μια νέα πρόταση που θα αγγίζει το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Η εν λόγω προσφορά αναμένεται να κατατεθεί μέσα στις επόμενες ώρες στους Spurs, καθώς η Μπάγερν ξέρει πως δίνει μάχη με το χρόνο με δεδομένο πως ο Κέιν θέλει να γνωρίζει το μέλλον του πριν από την έναρξη της Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα