Μπάγερν Μονάχου μεταγραφές: Πήρε πίσω την άδεια που έδωσε στον Κέιν η Τότεναμ

harry_kane_spurs
Σύμφωνα με γερμανικά και αγγλικά μέσα, η Τότεναμ πήρε πίσω την άδεια που είχε δώσει στον Κέιν για να ταξιδέψει στο Μόναχο και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μπάγερν.

Τόσο το γερμανικό SkySports, όσο και το αγγλικό αναφέρουν πως η Τότεναμ δεν άφησε τελικά τον Χάρι Κέιν να αναχωρήσει για το Μόναχο ανακαλώντας την άδεια που του είχε δώσει για να προβεί στις συγκεκριμένη ενέργεια.

Μάλιστα, ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός έμαθε για το γεγονός αυτό ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να φύγει κι έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει καταφεύγοντας σ' ένα κοντινό οικογενειακό σπίτι εκεί όπου περιμένει να λυθεί το θέμα που προέκυψε για να συνεχιστεί η διαδικασία, όπως είχε συμφωνηθεί.

Υπνεθυμίζουμε πως οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία την Πέμπτη (10/08) και στην συνέχεια ο αρχηγός τόσο της Τότεναμ όσο και της εθνικής Αγγλίας έδωσε κι εκείνος θετική απάντηση, παρά τους αρχικούς δισταγμούς του, με αποτέλεσμα να κλείσει το deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα