Κέιν: Δεν κέρδισε τίποτα επί 10 χρόνια στην Τότεναμ, αλλά μπορεί αύριο να κερδίσει το πρώτο τρόπαιο στο πρώτο παιχνίδι του με τη Μπάγερν!

Κέιν: Δεν κέρδισε τίποτα επί 10 χρόνια στην Τότεναμ, αλλά μπορεί αύριο να κερδίσει το πρώτο τρόπαιο στο πρώτο παιχνίδι του με τη Μπάγερν!
Ένα τρελό... παιχνίδι της μοίρας κι ένας «αγώνας δρόμου» ενδέχεται να κάνουν τον Χάρι Κέιν να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στο παρθενικό του παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, που το Σάββατο (12/08) θα κοντραριστεί με τη Λειψία για το Super Cup.

Όσο ο Χάρι Κέιν ταξιδεύει από το Λονδίνο στο Μόναχο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπάγερν, σίγουρα ονειρεύεται τίτλους. Το απίστευτο όμως είναι ότι ο πρώτος εξ αυτών μπορεί να έρθει στην πρώτη μέρα της... νέας του δουλειάς!

Με τη φανέλα της Τότεναμ σε 10 χρόνια έχει παίξει 514 παιχνίδια, έχει σκοράρει 307 τέρματα, κι όμως ο πολυπόθητος παρθενικός τίτλος της ποδοσφαιρικής του ζωής είναι πιθανό - εντελώς ειρωνικά - να έρθει στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα!

Τι πρέπει να γίνει για να συμβεί αυτό; Πρώτον, να γίνει επίσημη η μεταγραφή του στους Βαυαρούς και δεύτερον να δηλωθεί στη λίστα για το Σαββατιάτικο (12/08) Super Cup Γερμανίας στο οποίο η Πρωταθλήτρια Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Λειψία. Η προθεσμία για το τελευταίο είναι αύριο στις 15:00, οπότε οι Βαυαροί φαινομενικά έχουν τον χρόνο να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Bild Κρίστιαν Φλακ μάλιστα, ο Τόμας Τούχελ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Άγγλος να δώσει αγωνιστεί στο παιχνίδι, ενώ το πρωί του τελικού θα υπάρξει και προπόνηση, στην οποία ο 30χρονος αναμένεται να λάβει μέρος.

 

Όπως και να έχει, ακόμα κι αν ο Κέιν βρεθεί στην αποστολή και τον πάγκο, και η Μπάγερν επικρατήσει των Ταύρων, τυπικά θα μπορεί να ισχυρίζεται πως κατέκτησε το Super Cup Γερμανίας, τον πρώτο τίτλο της καριέρας του! Ναι, στο πρώτο του παιχνίδι μακριά από την Τότεναμ, στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των Βαυαρών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα